Monsieur Rouge

een petite brasserie op één van de mooiste plekken van Haarlem met terras aan het water. Gelegen aan de rivier het Spaarne tussen de Gravestenenbrug (ophaalbrug) en de Melkbrug. Monsieur Rouge is een kleinschalig, intiem en sfeervol restaurant.

Wij zijn trots op ons franse concept, en werken zeer klantgericht.
Restaurant Monsieur Rouge staat voor kwaliteit. Zowel in service als de verse producten.
Er heerst een ontspannen sfeer in onze petite brasserie en iedereen is welkom.

In stijl zijn wij onderscheidend. De inrichting is eigentijds en warm. Zoals de naam al doet vermoeden komen Parijs Franse invloeden terug in ons restaurant. In het interieur, de dranken en de gerechten. Van brunch tot borrel (Apéro) en diner. De open bar en keuken nodigen uit om er plaats te nemen, dit noemen wij onze "chefs table".

Op het zonnige terras aan het Spaarne, met zicht op mooie karakteristieke panden, bootjes en het water, is het genieten. Kom in de zon zitten en laat jezelf verwennen. Restaurant Monsieur Rouge heeft ook twee gevelterrassen. Laat het weer het afweten, dan is het hier toch aangenaam tussen de windschermen, met onze verwarmde kussens, plaids en goeie heaters.

Wij zijn ook zeer dicht gelegen bij het Teylers museum, de grote st Bavo kerk en de winkelstraten. De Kleine en Grote Houtstraat, de Zijlstraat en de Grote markt zijn op loopafstand.

Onze franse Bulldog Sjef is een echte gastheer en heet jullie van harte welkom,

A bientôt

Equipe Rouge

Bekijk het menu Reserveer nu