Reserveer een tafel

Over ons

Monsieur Rouge, een petite brasserie op één van de mooiste plekken van Haarlem met terras aan het water. Gelegen aan de rivier het Spaarne tussen de Gravestenenbrug (ophaalbrug) en de Melkbrug. Monsieur Rouge is een kleinschalig, intiem restaurant en bijzonder sfeervol.

Wij zijn trots op ons franse concept, en werken zeer klantgericht.
Restaurant Monsieur Rouge staat voor kwaliteit. Zowel in service als de verse producten.
Er heerst een ontspannen sfeer in onze brasserie en iedereen is welkom.

In stijl zijn wij onderscheidend. De inrichting is eigentijds, warm, met een vleugje chique. Zoals de naam al doet vermoeden komen Franse invloeden terug in ons restaurant. In het interieur, de dranken en de menukaart. Van brunch, tot borrel (Apéro) en diner. Kom langs en zie, proef en ervaar het zelf.

De open bar en keuken van ons restaurant nodigen uit om er plaats te nemen. Geniet van een borrel en een shared bite of diner op z'n frans.

Op het zonnige terras aan het Spaarne, met zicht op mooie karakteristieke panden, bootjes en het water, is het heerlijk genieten. Kom maar lekker in de zon zitten en laat jezelf verwennen. Restaurant Monsieur Rouge heeft ook een  gevelterras. Laat het weer het afweten, dan is het hier toch aangenaam vertoeven met plaids, kussens en goeie heaters.

Onze franse Bulldog Sjef heet jullie van harte welkom,

A bientôt

Equipe Monsieur Rouge, petite brasserie

Bekijk het menu Reserveer nu