Reserveer een tafel

Petite brasserie

Monsieur Rouge, een petite brasserie op één van de mooiste plekken van Haarlem met terras aan het water.

Bekijk het menu Reserveer nu

Petite brasserie

Monsieur Rouge, een petite brasserie op één van de mooiste plekken van Haarlem met terras aan het water.

Bekijk het menu Reserveer nu

Wij zijn een frans restaurant in Haarlem met terras aan de rivier het Spaarne:

Monsieur Rouge, een petite brasserie op één van de mooiste plekken van Haarlem met terras aan het water. Gelegen aan de rivier het Spaarne tussen de Gravestenenbrug (ophaalbrug) en de Melkbrug. Monsieur Rouge is een kleinschalig, intiem restaurant en bijzonder sfeervol.

Wij zijn trots op ons franse concept, en werken zeer klantgericht.
Restaurant Monsieur Rouge staat voor kwaliteit. Zowel in service als de verse producten.
Er heerst een ontspannen sfeer in onze brasserie en iedereen is welkom.

Meer over ons

Déjeuner

Bij Monsieur Rouge kun je heerlijk Brunchen en lunchen. Met een romantische date, gezellig met vrienden of vriendinnen of met familie. Iedereen kan wat lekkers vinden op de kaart. Aan het water in de zon, met een lekker wijntje of biertje. Vlakbij het Teylers museum en de Gravenstenen brug.

Apéro

Van delen wordt toch iedereen blij!
Onze apéro gerechtjes zijn de hele dag verkrijgbaar. Denk aan een mooi stukje paté, een camembert uit de oven, hand gesneden steak tartare evt. met friet of een cocktail van rivierkreeftjes. Deze gerechtjes kunnen bij de lunch maar ook bij de borrel of zijn te delen als voorgerecht.

Plats principaux

Van de Brunch naar de borrel en door naar het diner. Vanaf 17.00 uur heeft MRouge heerlijke hoofdgerechten op de kaart. Onder andere diamanthaas met antiboise, onze french cheeseburger, kabeljauwfilet hollandaise dragon of het vega gerecht met zomerse prei. Uiteraard heerlijk met een glas franse wijn.

Bon appetit
A bientôt

By: