Ontbijt

Neem een heerlijke cappuccino of espresso van branderij Bocca te Amsterdam. Kijk uit over het water terwijl je geniet van het "petit déjeuner". Denk hierbij aan verse jus d'orange, yoghurt met rood fruit en granola, een baguette met scrambled egg of een vers afgebakken roombotercroissant.

Menukaart

Lunch

Onze franse chef Benny maakt een heerlijke croque monsieur of madame (met spiegeleitje) voor je. Ook zijn traditionele franse uiensoep met gruyere crouton is een echte aanrader. Daarnaast kun je kiezen uit twee overheerlijke belegde baguettes op franse wijze of uit twee vietnameze "Bahn Mi". Vietnam was vroeger een kolonie van Frankrijk, vandaar dat deze heerlijke baguettes met ingelegd zuur en sriracha mayonaise ook heel goed in ons concept passen. En heb je geen zin in een broodje dan is er bij ons ook nog de keuze uit diversiteit van "bites to share". Kleine hapjes om te delen met elkaar. Met een bijpassende wijn of een biertje is de lunch helemaal af.

Menukaart

Bites & Diner

Monsieur Rouge heeft een kleine diner-kaart. Naast de vaste hoofdgerechten op het menu heeft Monsieur Rouge elke twee weken een wisselend hoofdgerecht. Onze "suggestion du chef"! Dus kom je vaker dineren bij Monsieur Rouge, dan is er toch ook steeds weer een nieuw gerecht te proeven. Onder andere vast op de kaart: Bavette, confit de canard en een vega curry. Voor desert een moelleux, dame blanche of een klein kaasplankje. En onze bites to share zijn perfecte hapjes om met elkaar te delen tijdens de borrel en als voorgerecht.

Menukaart